1. Bursa Turizm Fuarı

22-10-2018

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) ve Network Fuarcılık işbirliğinde organize edilen ‘1. Bursa Turizm Fuarı’ ve Bursa Valiliği himayesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Bursa Turizm Tanıtma Birliği, Bursa Turizm Platformu, TÜRSAB, GÜMTOB, BURO, BUSAT, BTÇH ve BURASDER dernekleri ve turizmle ilgili kamu kurumları destekleriyle düzenlenen ‘3. Turizm Zirvesi’, yoğun katılımla başladı.

Standımızı ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye başkanımız Alinur Aktaş, Besob başkanı Arif Tak, Ak Parti İl başkanı Ayhan Salman, Karacabey Belediye başkanı Ali Özkan ve İnoksan Yönetim kurulu başkanı Vehbi Varlık'a Bursa Milletvekillerimiz Efkan Ala, Hakan Çavuşoğlu, Refik Özen Ak Parti İl Başkanımız Ayhan Salman, Tursab Başkanımız Murat Saraçoğlu ve Burkon sahibi Hasan Eker, Onno Travel sahibi İpek Yiğit Türkkan ve Erice Tur sahibi Gülşen Erice'ye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

3.Turizm Zirvesinde bugün '' Esnaf ve Turizm'' çalıştayımızı gerçekleştirdik. Çok verimli geçen çalıştayımıza katılan tüm katılımcılara teşekkür ederiz

'' Tarihi Çarşıların Turizmdeki Önemi'' Panelimizi gerçekleştirdik. Çarşılarımızın kıymeti, sorunlar ve eksikleri hakkında görüş ve önerilerde bulunan çok değerli katılımcılarımız Arzu Kutucu Özenen, Bilal Çağatay Erentürk, Mehmet Kantarcı' ya çok teşekkür ederiz.

 

HABER FOTOĞRAFLARI